onsdag 24. juni 2009

Alkohol til inspirasjon?

Jeg er full!

Er det rart de største heltene innen musikksjangeren var på sitt beste og skrev sitt beste når de var fulle eller rusa!? Den inspirasjonen du får når du er full er uslåelig. Men blir så kreativ at det bobler over. Jeg tenker best når jeg er i den tilstanden. Jeg tror det er fordi du er forbi det fysiske. Da har det fysiske kasta inn håndkle og gitt opp. Det er da jeg er på det stadiet at det viktigste er å få det skrevet ned før det forsvinner. Det verste er jo det, som enkelte kule (les: faste lesere) har fått med seg, at jeg sliter med staving er det at jeg nå skriver helt 100 prosent feilfritt. Vertfall i følge Word, nå er det ikke en eneste rød strek under ordene mine. Jeg har troa på at det er fordi hjernen min har tatt over. Jeg er nemlig av den fulle overbevisning om at hjernen min er smartere enn det jeg er. Jeg vet det høres helt sykt ut men, men når den først setter i gang så blir selv jeg imponert.


Wow! Vet jeg det!?! Ikke prøv å spill trivial persuit med meg for eksempel. Jeg bare sier det første som faller meg inn og har overraskende ofte rett. (er visst veldig irriterende for de andre) Jeg aner ikke, men på en slu måte så gjør hjernen min det. Som når jeg har eksamen. Jeg kobler helt ut, mens hjernen min pumper på informasjon mens jeg satser på å kun forsøke å skrive ned alt hjernen min har å fortelle meg om emnet.

Så man kan si at dette innlegget er en hyllest til hjernen min. Jeg viser det ikke så ofte, men jeg er glad i deg og jeg setter veldig stor pris på innsatsen din. Jeg hadde aldri klart meg uten deg. Skulle bare ønske du tok ansvar litt oftere :P

Ja, jeg er full. Kjeften din! Jeg skjemmes ikke!

8 kommentarer:

 1. Hjernen er en fin ting!

  Hørtes ut som fine planer du hadde forresten! Jeg vil også grille, men pappa mener grilling er den sikre måten å ødelegge mat på ;) Noe som er helt feil selvfølgelig.

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for kommentaren på innlegget mitt!:o)
  Jeg ble litt nysgjerrig, hva er den grunnleggende sannheten?

  Ha en fin dag:o)

  SvarSlett
 3. sv: Hei igjen! Liker det du skriver, og måten du skriver det på.. Utfyllende og fint!:o)
  Takk for svar...

  SvarSlett
 4. Haha, tror aldri jeg har blogget full før, men nå fikk jeg lyst å prøve:) Takk for kommentaren din forresten, den gjorde meg glad:)

  SvarSlett
 5. okay, da blir det trivial pursuit i fylla i sommer, så ser vi om jeg er smartere enn hjerna di i fylla ;)

  SvarSlett
 6. Men er du god i KABAL når du er full?
  Det er veldig viktig for meg å vite...
  Jeg klarer forresten ikke å bygge korthus i fylla - jeg er en dårlig entrepenør da, gitt.

  SvarSlett
 7. Det er en deal det Saregon. Bare å bestemme tid og sted det så dukker jeg opp! :P

  Teller: Nei, har faktisk ikke prøvd meg på kabal i fylla enda (ikke som jeg husker ivertfall). Kan melde i fra så snart jeg har fått prøvd det ut! :P Høres ut som du har er erfaren på omerådet? prøvd det mange ganger før el?

  Korthus er jeg ubrukelig på i edru tilstand også, så jeg regner ikke med at det blir noe bedre på fylla.

  SvarSlett